Beställt ny dator!

imac

..När jag åkte till LA för snart ett år sedan bestämde jag mig för att när jag är i Sverige under en längre period igen så ska jag köpa en iMac. Jag har velat ha en i flera ÅR! Eftersom jag klipper otroligt mycket videon till Youtube nu och tydligen blir i Sverige ett tag så kände jag att det var dags. Älskar min MacBook pro, och min Air. Men dom orkar inte riktigt med att klippa och redigera så mycket som jag gör. + Att det är så mycket skönare att sitta vid en stationär när man håller på med sånt! HOPPAS DEN KOMMER SNART!!!!

Vad använder ni för datorer?

44 thoughts on “Beställt ny dator!

 1. Omg aviis!
  Har en bärbar dator, macbook pro. Älskar den! Men minnet är fullt och vågar inte radera en endaste bild, haha. Så har ett litet problem för tillfället. ;)

  1. Tips; Köp en extern hårddisk och för över bilder och andra filer på, då har du dem säkra om det skulle hända något med datorn och så får du en massa ledigt minne till nya bilder! :)

 2. Men shit..billigt. haha. Själv använder jag för tillfället min skoldator till att redigera bilder då min egna dator (en Acer som e grym!) som jag köpte i somras inte har varken Word, PowerPoint eller Photoshop. Men skickar över till min egna dator när ja e klar. haha.

 3. Åh vill också ha! Kommer du att sälja nån av dina macbooks?
  Jag använder en stationär Windows dator, men skulle så gärna vilja ha en imac eller en macbook så att jag kan redigera mycket bättre till mina videos på YouTube. För att nu när jag har widows dator använder jag windows movie maker och det suger tyvärr :(
  Hoppas att du blir nöjd med din, KRAAM >3

 4. Jag har en gameing pc som kostade 21000kr, sen har jag dubbla skärmar ett tangentbord som kan lysa i alla regnbågens färger, det gör även musen. :D :D Så den kan jag spela nästan allt på i högsta grafik :D Sen har jag även en Sony Vaio laptop som har varit mig trogen i snart 7 år, helt otroligt när en laptop blir så gammal. :P
  Kram ^^

 5. Åh vill också ha!

  Har du lust att få din text delad på min blogg? Den kan handla om vad som helst! Bara skriv. Detta för att min blogg ska bygga på andras texter!
  ”För ett samhälle där allas röster får höras!”

 6. Har idag en vanlig gammal version av MacBook, vet inte ens vilken sort, då den är så gammal och det var inte jag som köpte den. :) Kommer dock skaffa mig en MacBook Air eller MacBook Pro så snarast som möjligt!

 7. Har en egen byggd dator som är för gaming. Har razer tangentbord o mus ^^ Så vad man kan säga för märke är nog omöjligt ^^ Skalet och innehållet är allt lös köpt men blir snart nya grejer med nytt skal :D Men den är klockren till allt man vill ha den till som WoW, photoshop, anime o massa annat :D

 8. Jag har en väldigt dålig acer. Var tvungen att köpa billigaste datorn för att kunna söka jobb. Men arbetslös och utan pengar då jag inte fick vara inskriven på arbetsförmedlingen mer får jag nöja mig med den. Kan iaf surfa. Men skulle helst av allt vilja ha tillgång till Photoshop så jag kan redigera bilder som är ett av mina största intressen.

 9. Har en macbook air som vi fått låna under tre år av skolan, funkar bra till skolarbete men även till fritid. Men förstår verkligen att den inte riktigt räcker till med det som du gör. ;) Men jag tycker iaf att mac book air är väldigt lätt och smidig

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *