Skotvätt.

skor

Alltså.. Det finns inte mycket som gör mig lyckligare än nya, vita sneakers. Haha! Det låter inte direkt som att det är svårt att göra mig lycklig… Men faktiskt. Nya air force är verkligen höjden av lycka. Dock har jag inte köpt nya på ett tag och mina låga har verkligen sett förjäkliga ut.. Hade dom på Summerburst också så är förvånad över att dom såg så pass bra ut ändå.. Men idag tog jag tandborsten ( inte den jag använder själv såklart, utan mammas. MOHAHAHAHAAHAHAH. ) Nej, men en gammal som jag inte använder : ) Och skrubbade rent dom med matt-tvätt + att jag tvättat skosnörena och dom blev nästan helt som nya! Så värt. Sulorna var himla svåra att få rena, men dom blev betydligt bättre i alla fall. WOOHOO!

26 thoughts on “Skotvätt.

 1. Ååh tvättade mina air force i veckan ocksåå, mmh satisfaction! Med sulan så hällde jag upp ljummet vatten och klorin/blekning i en container? typ 1cm högt och sen så satte jag i en sko i taget och lät dem dra i några minuter och sen ta upp och skrubba lite mer med en tanborste + diskmedel. :D

 2. Det finns vit heltäckande pigmenterade skokräm som man kan ta på lädret, sen finns det någon form av vit färg som man kan ta på sulan. Det kommer få dem att se nästan nya ut.

  Skokrämen finns på bla. Scorett
  På sverigesskomakare.se kan man hitta färgen, den är från Bama. Sök på vit-skofärg

  Kram!

 3. Ett tips. Kör dom med vanish i tvättmaskin på 40 grader. Halvhög centrifughastighet. Mina vita sneakers var toktokgröna av allt nyklippt gräs & efter en omgång i maskin är dom åter igen kritvita. & du behöver inte stå & skrubba dom med en tandborste. Ät lite godis i väntan på dom & häng ut dom i snörena & låt dom torka. Behöver inte ta bort snörena heller. Tips från en fellow Ljusdaling!

 4. Diskmedel blandat med bakpulver och gnugga sedan med tandborste! Gnugga längre vid tuffa fläckar. Fick använda solglasögon när jag satt ute och gjorde detta eftersom det vita gjorde så ont i ögonen haha!

 5. Smart! Hade behövds göra så me mina converse! Haha!
  Men får er som är intresserade kan jätte gärna kolla in min blogg! Om jag får nog många läsare så kommer jag börja med dagens blogg! Så kika gärna in på min blogg!
  Ronjjas.devote.se

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *