Jag är ingen lögnare.

eeeeeeeee

YUUHUUU!!
Hur mår ni idag? Jag mår sådär. Måste säga att mina sömnproblem övergått i någon form utav kronisk trötthet och att jag mest går omkring som en zombie hela dagarna utan att fatta att dagarna ens går. Inser nu i skrivande stund att jag faktiskt saknat att skriva. Att ”prata” med er i text och inte bara på video. Många frågar om jag övergått till Youtuber helt och lämnat bloggen bakom mig. Lite så är det. Utan att jag ens tänkt på det har det blivit så. Men jag kommer aldrig lämna bloggen helt tror jag. Den är som en trygghet för mig. En plats där jag kan skriva av mig, berätta om mina dagar, mina känslor, fina stunder, mindre fina stunder osv. Och jag vet att ni lyssnar. : ) Både på gott och ont. Önskar att det gick both ways så jag kunde finnas där för er som ni alltid finns där för mig. Hoppas jag gör det på något sätt, på ett eller annat sätt.

Fick en länk av en läsare till ett blogginlägg som Stoppapressarna skrivit om mig tidigare iår. Det gjorde mig lite irriterad. Det borde det förmodligen inte göra med tanke på att jag inte är en sån som skulle ljuga för att få några extra läsare på min blogg eller för att få uppmärksamhet. Blogginlägget handlade om mig och LA. Om alla kändisar jag påstod träffat och varit hemma hos. Blev nästan mörkrädd när jag läste kommentarerna till inlägget. Jag hade ljugit om alla hundra tusen i sjukhusräkningar jag hade(och fortfarande har..), jag hade ljugit om alla jag varit hemma hos för jag hade ju faktiskt inte en enda bild. Och varför skulle dessa kändisar vilja hänga med mig egentligen. Jag hade tagit droger och hoppat i säng med varenda en bara för att få komma hem till dom osv. Har läst tidigare att någon till och med ”sett” mig göra det. Jag förstår liksom inte. Men det är rätt ironisk att dom påstår att det är jag som hittar på när jag aldrig varit att än ärlig, men ändå får höra hur jag tagit mig dit och vad jag har gjort när jag inte ens berättat det. Frågan är väl egentligen vem eller vilka det är som hittar på? Jag eller dom.

Anyways… Kommentarerna gjorde mig arg och bitter. Bitter över att inte kunna dela med mig av mitt liv utan att bli dömd eller kallad lögnare. Bitter över att behöva försvara mig i allt jag säger och gör. Bitter över att jag ibland blir så less på bloggvärlden så att jag bara vill ge upp den helt. Det är förmodligen därför jag drar mig ur den mer och mer. Det är inte samma sak på Youtube. Faktiskt. Jag kan få mycket skit och hat där också. Men långt ifrån samma nivå som jag fått uppleva via bloggen.

Jag är ingen lögnare. Mycket av vad som hände och det jag upplevde i LA är långt ifrån verkligt och när jag tänker tillbaka på det känns det ibland som att det inte ens hänt för det är så overkligt. Men ingenting jag någonsin sagt har varit en lögn. Snarare tvärtom. Jag har berättat långt ifrån allt, för jag vet att ingen skulle tro mig ändå.

Och skulle jag dessutom haft möjlighet att filma eller tagit bilder där jag var kan jag lova er att jag hade kunnat tjänat bra pengar på att sprida det jag sett och hört. Men, det inte intressant för mig. Och jag skulle inte vilja att någon annan gjorde så mot mig. Jag har alltid levt efter att behandla andra som man själv vill bli behandlad och skulle inte sluta med det enbart för att kunna outa en kändis för att tjäna någon tusenlapp eller för att höja min bloggstatistik.

Puss!

41 thoughts on “Jag är ingen lögnare.

 1. Jag tror bara folk är avundsjuka. Vem skulle sagt nej om man fick erbjudan till Justin Biebers hus?!
  Det är helt normalt att bli sur över det du hade läst, men du har GALET många positiva människor som älskar dig även om du har träffat kändisar eller inte.

  Själv så tycker jag det är jätte roligt när du berättar på bloggen om dina sagoliknade dagar

 2. jag är precis likadan, och vi som läst din blogg himla länge vet ju nästan hur fin och underbar du är på riktigt. vi vet att du inte skulle ljuga för att bli ”kändare” för det är inte en sån bloggare du är! och det vet dom flesta, men såklart inte alla. ingen kommer förstå varför folk vill klanka ner på andra, man får väl bara känna sig som bäst när man är bättre än dom mupparna haha.
  hoppas att du fortsätter som du gör och skiter i alla kukhuvuden. kram på dig!

 3. Sjukt att du ens ska behöva förklara det här… Som tur är förstår nog de flesta att man inte kan lita på media och skvallerbloggar osv nu för tiden! Kram på dig underbara du :)

 4. Det suger att det ska behöva vara sådär, att folk måste börja intala både sig själva och andra att någon ljuger bara för att den varit med om lite extra roliga saker. Men det är ju avundsjuka. Och det viktigaste är ju att veta att man själv faktiskt gjort det, och sen att dom flesta tror på det man säger. Alla andra kan ju faktiskt bara dra.
  Eller det ”roliga” är ju faktiskt att alla vet att det är sant, bara att vissa säger att det är lögn bara för att dom vill att det inte ska vara sant.
  Det är kort sagt avundsjuka.

  Vi vet att du talar sanning Keela.

  Hoppas förresten det löser sig med din sömn, vet att det är sjukt jobbigt, har själv sömnproblem (extrema:s)

  Kraaaaaam ♥

 5. Förstår inte riktigt vad det är för människor som lägger sin tid på att hitta på sånt där. Det verkar vara människor som enbart finns på internet, och aldrig någon man träffar i verkliga livet. I vilket fall som helst kan de ju inte ha mycket till liv, eller speciellt mycket kärlek till sig själv.

 6. skit i vad media hittar på! Tänk positivt, om media skriver skit om dig så vet du iaf att du är känd och att folk är svartsjuka på dig! ;) du är grym och jag tror på varenda ord du säger :*

 7. Jag förstår att du blir ledsen! Jag tror absolut inte du ljugit om dina upplevelser i LA, tror personerna som yttrat det är avundsjuka. Svensk avundsjuka brukar det kallas..

 8. Gud, att folk inte bara kan låta andras liv vara. Det handlar om avundsjuka, vissa låter den ta över helt. Så himla frustrerande att man egentligen inte kan göra något åt vad andra skriver om en på nätet. Som Erika skriver, ren svensk avundsjuka att man inte ska kunna glädjas av andras framgång och härliga liv. Tråkigt…

  Stå på dig! Jag tror dig och kommer alltid att göra det. Kramar

 9. Att folk inte kan tänka längre än vad näsan räcker gör mig fan arg. Jag hade snarare blivit förvånad om någon av dessa kändisar hade ställt upp på bild och dykt upp här på bloggen. Att folk inte vill förstå det handlar definitivt om avundsjuka även om det är en tämligen klyschig sak att komma med. Jag är dösäker på att hade du lagt upp bilder osv så hade det med all säkerhet varit något fel med det också.

  Det är lätt att säga och svårare att följa, men skit i vad dom skrev på den där töntiga bloggen. Skit i kommentarerna. Du är sjukt jävla ball och vi som är sanna följare kommer att finnas kvar och tro på dina ord.

 10. Du vet sanningen och det är faktiskt allt som betyder något. Du vet väl hur lilla landet lagom är Här beter sig tredje graders ckändisar som om dom ägde hela världen medans dom som faktiskt ÄR kända i LA bjuder hem ”vanliga” människor. Blir faktiskt glad av att höra det Strunta i neggokommentarer keelis

 11. Jag tycker att det är respekt löst av folk att inte tro på dig, strunta i dom. Vi är många som tror på dig och det du säger. Jag tror att dom inte litar på dig för att dom är svartsjuka! Det är helt sjuka att du har fått uppleva så mycket i LA. .Men det betyder fortfarande inte att det inte är sant. jag är glad för din skull!

  Kram Julia

 12. Herregud vilka människor det finns…
  iallafall, all kärlek till dig keela, du är så himla vacker och har verkligen lyckats. det kommer alltid finnas människor som vill se en falla för att DOM inte kan lyckas, tråkigt nog. tycker synd om de som inte har något bättre för sig än att skriva skit om andra bra människor, iaf kram<3

 13. Jag hade jättegärna läst om allt det overkliga du fått uppleva på andra sidan Atlanten ☺ Låt inte avundsjuka människor bestämma innehållet i din blogg! Förstår inte hur såna människor orkar bry sig -det spelar väl inte dem någon roll OM du nu skulle sitta och ljuga?

 14. Hej Keela! Har följt dej sen drygt en månad tillbaka o sett alla fina youtube klipp!
  Att en tidining ska skriva så hemska saker för o tjäna pengar är bara allmänt sjukt! Förstår att du blir irriterad för vem fan skulle inte bli det?!
  Är i din ålder typ och att få se en så glad men mänsklig tjej på youtube är riktigt kul både på ett roligt sätt men också på ett seriöst sätt!
  Du verkar alltid ha gått din egna väg, varit ärlig mot dej själv jämt o skitit i vad andra tycker o tänker om dej!
  Du är en jävligt stark tjej! Och fortsätt som du gör o kör ditt race för dom som försöker få ner dej det är dom som redan är på botten så fuck them!

 15. Hej Keela! Jag vet att du aldrig skulle ljuga för oss, vi alla vet nog det! Du ska inte behöva vara orolig för att lägga upp saker på bloggen/youtube.❤️

  Påtal om något HELT annat. Jag lider också av emetofobi, o jag undrar, har det blivit bättre för dig? Själv känns det som det aldrig någonsin kommer att bli bättre, bara värre. Jag är rädd dagligen, haft mardrömmar om det. Jag är rädd hela tiden. Mår alltid dåligt.
  En av mina ”bästa vänner” skämtade om det när jag nämde det en gång för henne. Jag kan verkligen inte prata med någon om det. Inte ens min mamma. Tyvärr har det gått så långt ibland med fobin att jag haft självmordstankar, vilket som tur är INTE har utvecklat sig, än.

  Jag hoppas så mycket att du läser detta. Jag mår inte bra.

 16. Du är så jävla fin Keela. Bara avundsjuka idioter som ska hålla på hela tiden, bara att skita i dem och inte ge dem någon uppmärksamhet.

  Kramar❤️❤️❤️

 17. Människor är inte pålitliga och större delen av mänskligheten är idioter… Sorgligt men sant. Ta inte åt dig vad folk snackar om, dom är vara avundsjuka, liksom jag haha ;)
  Men du är bäst och coolast keel, love u ❤️ Men det är trots allt detta som gör mänskligheten så häftig, att alla är olika…
  Ha det grymt tjejen!

 18. Kommentarerna på den bloggen kan vara jävligt elaka, och när man kommenterar någonting som andra inte håller om får man jävligt mycket skit.
  Men stå på dig Keela och strunta i alla idioter! :)

 19. Hej Keela!

  Det låter tufft att inte ha kunnat sova ordentligt på så pass länge. Har du provat sömnrestriktion och stimuluskontroll? Jag läser just nu psykologprogrammet och det är bland annat dessa metoder som rekommenderas vid insomni. Här är en länk med mer information:

  http://ltblekinge.se/Documents/F%C3%B6r%20v%C3%A5rdgivare/L%C3%A4kemedelskommitten/Rekommenderade%20l%C3%A4kemedel/Sov%20bra.pdf

  Framför allt tycker jag steg 1 + steg 2 är bra att prova på och om det är stress som är problemet också steg 3 + steg 4. Extra viktigt att tänka på vid sömnrestriktion (som jag inte riktigt tycker de betonar i texten) är att man måste hålla sig till den bestämda sovtiden för att det säkert ska fungera. Det betyder alltså att även om man på morgonen märker att man kan sova längre än de bestämda timmarna så ska man gå upp när väckarklockan ringer (för att behålla regelbundenheten, skulle jag tro). Det man istället gör är att förlänga sovtiden när en vecka gått.

  Om de här tipsen inte visar sig fungera, gå till en psykolog! Det kostar inte alltför mycket att gå via sin vårdcentral och det är värt det, därför att just sömnproblem går att förbättra.

  Hoppas det löser sig! Kram! :)

 20. Kommer såklart alltid att lita och tro på dig oavsett vad några andra säger. Skit i dom och försök fokusera på allt bra i ditt liv!❤️

 21. Altså vem skriver sånt här, orkar lägga tid på det, och varför LÄSER folk det!? Källkritik verkar inte vara något som är allmänt känt, vilket också kan ses på Facebook när alla delar debattinlägg och blogginlägg som är skrivna under falska namn eller på mysko sidor… Hemskt hur lätt det är att sprida osanning idag. Ta inte åt dig, du är grym Keela!

  Och jag ÄLSKAR din blogg! Har följt din blogg i så många år. Din youtubekanal är bra, men jag tycker du är otroligt duktig på att skriva och fotografera också så jag hoppas verkligen inte att du slutar! Jag tycker bloggen är bättre än dig youtubekanal om man vågar säga det, haha ;)

  Kram!

 22. Låt INTE, även om det är svårt ibland / vissa dagar, andras uppenbara avundsjuka och skitsnack röra dig ryggen! Sträck på dig, gå med ryggen rak. Var stolt. Du har åstadkommit mycket som många drömmer om även om vägen dit har inneburit en hel massa jobb! Men du är grym. Du är grym på det du gör! Fortsätt lägga ditt fokus där, i alla lägen.

  Massa styrkekramar till dig fina du!
  KRAM!

 23. De är bara avundsjuka för att de själva aldrig kommer uppleva det :-) sen tror jag att de är Justin bieber fans som blir så jävla sura för att du har fått festa med honom haha.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *