Sjuk..

IMG_6330

Hey guys!
Jag har försvunnit lite för att jag blivit jättesjuk. Vaknade upp med himla ont i halsen häromdagen och det bli bara värre. Nu har jag både feber, hosta, ont i halsen och är superförkyld </3 Orkar knappt sitta upp, men ville i alla fall kika in och berätta varför det inte kommer något inlägg eller videos. Jag hoppas jag blir frisk snart och jag hoppas verkligen inte att mina njurar kommer börja krångla som dom brukar göra när jag är såhär sjuk. Jag försöker ignorera att jag känner av dom nu.. Vi håller tummarna!

22 thoughts on “Sjuk..

  1. Stackars dig! Om du känner att du blir jättesjuk åk till akuten, såg att Clara hade fått njurbäckeninflammation så kolla alltid för säkerhetsskull. Jag vet att jag låter som värsta hönsmamman men var rädd om dig och krya på dig <3<3<3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *