Ny header & finaste tröjan.

friends

Kan inte sova, som vanligt nowadays. Tror jag är i någon form av konstant dvala av utmattning. Det känns som om jag halvt drömmer hela tiden och ringarna under mina ögon är inte direkt Prada. Snarare typ Dollarstore. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller. Har provat allt känns det som…

Just nu har jag vänner på i bakgrunden och leker lite i Photoshop. Gjorde om min header för att jag var fruktansvärt trött på den förra då jag haft den i säkert ett år.. Blev inte nöjd, men orkar inte fortsätta mer idag. Får fixa den ordentligt en annan dag :) Jag har i vilket fall världens finaste nya tröja! Köpte den på Primark i London. Mitt hjärta tog ett glädjeskutt när jag såg den! Den har förbannat dålig passform, men jag bryr mig inte. Det är en Vänner-tröja, och den är min.

20 thoughts on “Ny header & finaste tröjan.

 1. Väldigt konstigt att det har pågått så länge. Hoppas det blir bättre snart på något sätt. Vill också tacka dig för att du för ganska längesen skrev om friends. Fick upp ögonen för serien genom din blogg och tycker om den mycket. :)

 2. Nu är väl inte det att rekommendera men när jag hade sömnproblem i ett halvår för några år sen så gav det sig inte förrän jag blev nedsövd iom en operation. 😝

 3. Har du kollat om du har brist på något? Det är ju troligtvis inte det i sig som ger dig sömnsvårigheter, men jag tänker att det ihop med sömnsvårigheter (för du har haft problem med det innan va?) gör att det kaosar lite..

  Annars vill jag tipsa om yoga, om du inte redan testat det. Jag körde första passet ever hemma igår och tokslocknade på golvet efter.

 4. Grymt snygg header!
  Kan inte heller sova på kvällarna. För mig är det dock pga ”växtvärk”. Det kryper i hela jävla kroppen så jag bara ligger och panikar. Inte bara när jag ska sova, utan nu när jag sitter och skriver det här också. Snacka om att min energi ligger på noll

 5. Superbra blogg, verkligen inspirerande och alltid intressanta inlägg! Älskar den.
  Gå gärna in på min blogg och läs om vintern och min nya vinterjacka i mitt senaste inlägg.
  Min blogg är en personligt inriktad blogg med störst fokus kring mitt liv som 17 åring i Eskilstuna. Jag brinner för mode, inredning, skönhet och träning. Allt detta kan du finna i min blogg. Hoppas du är intresserad, skulle vara kul om du ville kika in, kanske ge respons.
  Många vänliga hälsningar/ Julia

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *