Planerar redan sommaren!

emsGDcb5s2ms89EONthE81hcvQybDu0CvmjzdG24V9U
Foto: Gert Nõgu

HEY GUYS!
Fy satan så dåligt jag mår.. Haha. Jag har verkligen varit så sjuk senaste dagarna! Sjukare än vad jag varit på flera, flera månader. Kanske tom år? Och jag mår fortfarande inte speciellt bra. Jag har t ex ingen röst alls vilket gör det omöjligt för mig att spela in videos :( Men så fort jag är piggare och rösta är tillbaka kommer jag fortsätta med julkalendern!

Just nu sitter jag och taggar och planerar sommaren 2016. Har SÅ mycket skoj att se fram emot! Det jag längtar allra mest efter nu är en helg i augusti.. För då kommer Weekendfestivalen till Sverige!!! WOOHOO. Tydligen ska det vara som Summerburst, fast med extra ALLT. Jag hade ju jättekul på Summerburst så kan bara tänka mig hur grymt detta kommer vara! Jag och Alexandra har redan bestämt oss för att gå. Jag behöver något att se fram emot i detta mörker… Haha.

När: 5-6 Augusti.
Var: Östermalms IP.
TAGGA!!!

Läs mer här:
http://weekendsweden.com/

10 thoughts on “Planerar redan sommaren!

  1. Hej, undrar bara när vinnarna av tävlingarna dras? :) vet att det kanske är svårt att dra vinnare när du är sjukt osv men jag är bara så himla nyfiken ifall att det kanske är mitt namn som står som vinnare, krya på dig! <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *