Nya naglar & tagga Tubecon!

vIMG_9244

ASSÅ SER NI MINA NYA NAGLAAAAAAR! DOM ÄR SÅ FINA. Dom är gjorda av Celina såklart. Jag kommer bara ha dom i två veckor dock :( Jag tänkte ta bort dom innan jag åker till Thailand. Samma med löshåret. För första gången på säkert 5 år åker jag utomlands utan löshår! Helt galet. Jag har inte velat doppa huvudet i poolen ens eftersom jag haft det och det kan bli så trassligt. JAG HAR INTE DOPPAT HUVUDET I EN POOL ELLER ETT HAV PÅ 5 ÅR! Är inte det sjukt? Men den här gången kände jag att jag ville ha möjligheten. Och tänk vad skönt att vara utan så mycket hår när det är varmt! Dock kommer jag ha med mig ett clipon-set. Jag känner ju mig själv liksom och vet hur beroende jag är av mitt långa hår.. Haha.

Annars taggar jag galet inför Tubecon på onsdag… Jag har ingen bra outfit dock : ( Jag hade tänkt beställa en fet outfit från Junkyard men kom på det alldeles för sent som vanligt.. Typiskt mig! Får försöka ta något jag redan har. Fast det är liksom inte lika kul… Jag är i alla fall supertaggad! Jag hoppas bara att jag har mindre ont i ryggen då. Jag har haft ont i njurarna senaste dagarna igen så har mest legat på soffan och druckit massa vatten för att inte bli uttorkad.. Det vore väl ändå typiskt om nästa njurstensanfall kommer på Tubecon? Jag skulle då inte bli förvånad.. Haha.

Jag är rätt orolig inför Tubecon också egentligen… Utan att jag vill erkänna det för mig själv. Missförstå mig rätt nu. Jag ser SÅ fram emot att få kramas med er och prata med er.. Ni är ju världens bästa! Men jag gillar inte att vara nära för många människor vid den här årstiden med min fobi. Nu när det är så många som är sjuka. Det är riktigt jobbigt och det kommer bli en utmaning… Men det känns värt att utmana mig själv för att få träffa er.

Hoppsan hejsan vilket långt inlägg det blev.. Haha! Skulle ju bara visa mina nya naglar : )
Hoppas ni har en bra kväll <3.

32 thoughts on “Nya naglar & tagga Tubecon!

  1. Alltså jag kan inte ens tänka mig att inte doppa huvudet i en pool eller ett hav för att inte vilja trassla ihop ens hår. för mig kommer inte skönhet så högt på listan att jag skulle kunna mottstå de sakerna i livet. finns ju ingenting bättre än att somna på en solstol, vakna alldeles varm och hoppa ner i vattnet med huvudet under. livets bästa.

  2. Hej Keela
    tips till video om du tycker tråkigt städa så gör en video när du städa många amerikanska youtube gör det så roligt
    sen tips om du tycker ha mycket saker att rensa ut
    Jag rensande ut så mycket ifrån kläder och smink och hudvård ja allt skänkte och sålde och slängde
    Använder bara det jag använder som inte gjorde allt en ryggsäck och en väska som axelväska liten som säkerhetstänkande tex reser eller ha inte så mycket och smink endast de använder och helt icke djurtestad och en vinterjacka och höstjackan sommarjacka inte mycket och bra skor inte mycket kläder så lätt städa och roligt jämfört innan bara lite tips

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *