Resfeber…

airboard2

HEY GUYS!!
Hur mår ni? Jag börjar faktiskt äntligen känna mig frisk. Tack och lov med tanke på att jag ska spendera hela dagen på ett flygplan till Thailand. Det är INTE skoj att flyga när man har ont i bihålorna.. Jag har lite resfeber ändå.. Men mest för planet. Jag gillar inte att vara instängd med så många människor så länge.. Det är en bra utmaning för mig och det brukar alltid gå bra, men det är jobbigt nu innan.

Ni kanske undrar varför jag är vaken.. Well… Mina sömnproblem har fortfarande inte fixat sig. Tänk att det hållit på såhär sen i Maj.. Rätt sjukt ändå? Jag borde verkligen göra något åt det. Får ta det när jag kommer hem igen! THAILAND IMORGON ALLTSÅ! WOOOHO. Jag har spenderat dagen ( och natten… ) med att klippa videos, filma videos, packa osv.. Jag är så orolig över att internet ska vara katastrof där så att jag inte kommer kunna ladda upp något :/ Håll tummarna!

BTW! Jag har nu gjort tre försök att spela in en rolig video med min Air-board. Men jag får verkligen inte till det! Det blir liksom bara en tråkig video där jag testar den.. Precis som alla andra gör. Jag vill göra något roligare! Någon som har något förslag?

:)

21 thoughts on “Resfeber…

  1. Hej Keela! Såg i din video att ni skulle åka till Bali också, jag och min kille var där i november och jag önskar lite att vi hade åkt till Filippinerna istället. Vi var där i en månad och man förväntar sig ju en paradis-ö men där finns inte turkost vatten och vita stränder, det är det inte, höga vågor och försäljare som går förbi och rör en en gång var femte minut. Vid alla tempel och kultur finns de ”gäng” som tagit över och kräver en på pengar. Alla invånare lever på turism och vill bara ha så mycket pengar som möjligt och är inte rädd för att be om det. Blev magsjuka efter två veckor och låg två veckor tills vi åkte hem, balibelly, på sjukhuset får man bara betala 2000 för att prata med läkaren och 3000 om man ska få behandling. Regnperioden gick igång när vi var där det sista och det var ganska dåligt väder, tror regnperioden är igång nu! Inte billigt heller men vi åt ganska fint för att undvika att bli sjuka. Drick inte drinkar med is och hoppa inte in i fejktaxibilarna, finns ett taxibolag där, det heter blue bird, många härmar deras bilar men de är oftast lite mer ljusblå, be alltid om meeter, annars får ni betala fem gånger så mycket som det är värt! Man ser hundratals gatuhundar varje dag och det är väldigt väldigt smutsigt överallt.

    Vill inte skrämma er inför Bali men jag säger bara att jag önskar att vi hade lagt våra pengar på Filippinerna eller något liknande. Om ni åker till bali ändå så rekomenderar jag er att boka (alltid via hotellet) en speed boat till gilli öarna, gili trawangan för fest, gili air för att snorkla och se sköldpaddor, där är det turkost vatten och mycket trevliga backpackers! :-) Seminyak har fantastiska solnedgångar, Kuta för att festa med australienare. Ubud och monkey forest och bestiga en vulkan! Osvosv, finns absolut guldkorn!

    Lämnar min mail om du vill fråga något! Hoppas ni får en fantastisk resa! :-)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *