TAGGA FESTIVAL!

#samarbete

Asså… Jag älskar verkligen att ha saker att se fram emot.. Men det vet ni nog redan! 2016 har känts jättelångt borta men nu är det ju redan snart Februari ju. Helt sjukt. Förhoppningsvis går våren fort också för jag längtar så mycket till Weekendfestivalen den 5-6 Augusti! Det känns som att den festivalen verkligen blivit en snackis för alla jag nämner den vet redan vad det är och vill går. Haha! Inte så konstigt kanske med tanke på hur grym den verkar? Nu har dom börjat slappa artister också.. Jag är mest nog taggad för Martin Garrix för hans låt Animals är en av mina favoritlåtar : ) Har ni hört den?

Jag har nog aldrig varit ute i så god tid och bokat biljetter tidigare.. Men nu kunde jag inte låta bli! KOM DÅ SOMMAREN!!!!
SES VI DÄR?!

15 thoughts on “TAGGA FESTIVAL!

  1. Fan vad dåligt du bloggar, om du inte gör videos på YT kan du väl åtminstone uppdatera här? Låter möjligtvis otrevlig, men ta det som att jag inte kan få nog av dig. :P

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *