Thailand!

IMG_9386
HEY GUYS!
Alltså.. Jag visste att internet skulle vara dåligt här.. Men inte såhär dåligt! Haha. Den här bilden tog 20 min att ladda upp….. KUL. Lycka till med att få upp videos :/ Men hade tidsinställt en till igår i alla fall så kika in på kanalen vettja!

Såg ni förresten på min snapstory att man kan nominera till Finest Awards nu igen? Förra året var jag nominerad i hela TRE kategorier. Helt galet :) Det vore superskoj att bli nominerad igen så in här och rösta om ni vill! Årets Youtubekanal eller instagram kanske?!

Annars har jag det jättebra här i Thailand. Det är helt galet varmt, men jag klagar inte :) Önskar jag kunde visa er fler bilder men det verkar ju inte gå alls.. Haha. Jag försöker posta fler på Instagram i alla fall.

Hur har ni det där hemma?
<3

12 thoughts on “Thailand!

  1. Åh vad härligt att komma bort, det var själv väldigt längesedan som jag reste utomlands.. för längesedan haha!
    Ska ta och gå in och nominera dig, som jag gjort alla år i de många år jag följt dig!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *