Bali!

IMG_9653

ÄNTLIGEN WIFI SOM FUNGERAR!!!!! Lyckan. Har haft sån ångest sen jag åkte iväg. Men nu är jag på Bali och det är mycket bättre internet här : ) Har filmat lite idag också så hoppas verkligen att internet är tillräckligt bra för att ladda upp videos också : D

Just nu bor jag och Malin i ungefär den finaste villan någonsin! Ametis Villas. Vi har egen pool, utomhuskök och vardagsrum, en helt underbar säng och ja.. Allt är toppen!!! Kommer lägga upp massa bilder på instagram från resan framöver så kika in där! Bilden ovan är tagen här. HUR FINT?!

23 thoughts on “Bali!

  1. Hej bästa Keela! Kan du göra en video där du visar hur man gör håruppsättningen som du hade i din ”min första mens” video? Jag tyckte den var sjukt fin! Ha det bra ❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *