Sol & Bad

IMG_9890l
Kompisar!
Jag vet att ni vill att jag ska blogga mera men vi gör inte så mycket om dagarna så det är svårt haha. Vi bara chillar, solar och badar : ) Och som sagt, jag håller mig så mycket som möjligt till instagram för att det är lättare med internet eftersom det är så dåligt ..

Har ni varit på Bali? Är det något vi inte får missa? : )

29 thoughts on “Sol & Bad

 1. Var på Bali i oktober och kan rekommendera att inte missa staden Ubud! :) Från där kan du fixa en taxi 1-2 heldagar och bara åka omkring och kolla mängder av tempel och risfält (ja risfälten var så gröna och himmelska så än idag blir jag helt till mig när jag kollar tillbaka på bilder därifrån!!!) :) Alla ställen hade ju indonesiska namn så kan tyvärr inte minnas alla tempel/risfält jag själv besökte … men jag rekommenderar att åka till Ubud och sen helt enkelt snacka med en taxichafför då de är vana vid turister som kommer dit :)

  Jag spenderade också tid i Candidasa – en härlig liten ”öde” stad för en tillflykt, absolut inget partyställe men vill du koppla av, få massage och äta gott och glömma verkligheten lite så är det perfekta platsen :)
  I övrigt var jag också i Seminyak, som är snäppet mindre turistaktikt än Kuta men som båda är partyställen. Seminyak har dock en fantastisk strand där det om kvällarna sätts fram såna beanbags med färgglada parasol med massa ljusdekorationer och underhållning – heeelt amazing!

  1. Hej bästa Keela, ska till LA med min mamma om några dagar o har ingen aning vad jag villgöra ( förutom hollywood skylten, walk of fame, santa monica pier, universal studios) o bara undrade om du hade några tips på vad man kan göra där / vad man ska tänka på när man är där. puss och kram <3

 2. Hej keela! Jag bodde på bali för några år sen och jag rekommenderar dig att gå på en lokal mat marknad för att få den bästa maten. Indonesisk mat är riktigt gott men bara om det är gjort på rätt sätt. Sedan borde du åka till monkey forest, lovina och surfa i kuta. Jag hoppas att du har det bra på bali :-)

 3. Hur har du tänkt din blogg/youtube egentligen, du uppdaterar typ aldrig när du är utomlands och här i Sverige är det bara problem du pratar om. Jag saknar personligheten jag hittade här. Ha det bra i Bali och framöver :)

 4. åh gud det ser och verkar så härligt ut!! det vore jätte roligt om du kunde försöka lägga ut mer bilder, eller lägga ut massor sedan när du kommit hem! Skulle vara super roligt att få se massor med bilder från din resa :)

 5. Tråkigt att du uppdaterar så sällan :/ Jag som älskade att läsa din blogg innan blir besviken varje kväll jag går in och ser att du fortfarande inte uppdaterat :/

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *