19 thoughts on “HEMMA IGEN!

  1. Härligt att du haft det roligt! Och välkommen tillbaka! Och du ska absolut inte behöva ursäkta dig för du varit frånvarande. Huvudsaken är att du mår bra! Ta hand om dig! Ser fram emot fler härliga inlägg från dig! Kram!

  2. Du har varit saknad! Jag tror du behöver hitta nått som du känner passion och glädje över, då kommer inspirationen av sig själv. Jag gillar din blogg för att du är lite personlig och inte försöker måla upp att du är perfekt. Du visar att du är en vanlig människa med problem som alla andra. De budskapet tror jag många behöver!

  3. Hej Keela!
    Jag älskar dig och det är alltid roligt att se dina videos och blogginlägg :)
    Något som jag har märkt är dock att din blogg laddar ganska segt , det är lite jobbigt.

  4. Vad händer med din blogg och youtubekanal? Aldrig några uppdateringar. Jag tyckte du var sjukt duktig med bloggen och din blogg var den bästa av de alla. Men nu uppdaterar du aldrig något. Jättetråkigt faktiskt, för du är så himla duktig på det du gör.

    1. Uppdaterade kanalen i tisdags? Kanske missade du det. Jag har också tagit upp flera gånger att jag inte längre bloggar på samma sätt som förut utan bara fokuserar på youtube :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *