Dagens outfit!

outfit
Adlinks: Leggings, Tröja.

Hörrni.. Jag tycker absolut, precis som ni, att det är tråkigt att jag inte bloggar alls längre. Men jag har tagit upp det så otroligt många gånger i flera inlägg så snälla sluta tjata eller gnäll på mig över det. Det var ett jobbigt beslut, men jag mår så mycket bättre av att bara ha youtube och blogga precis när jag känner för det. Det kan vara två gånger om dagen eller en gång varannan vecka. Ni som vill kika in ibland ändå är jättevälkomna självklart! Men som sagt, det är på youtube jag vill vara och är. Så vill ni se mer av mig så kika in där. Jag uppdaterar och instagram med bilder. Igår blev vi 300k där! Helt galet. Tack så jättemycket : )

Jag träffade Caty en sväng igår och vi passade på att fota min outfit då! Den kommer från Junkyard XX-XY’s nya Filakollektion. Älskar den!
Vad tycker ni?

31 thoughts on “Dagens outfit!

  1. Det här är en kommentar till din senaste YouTube-video (Deep talk):

    Du kanske helt enkelt behöver en förändring i ditt liv? Alltså typ klippa av håret, färga håret blått, flytta någonstans (lättare sagt än gjort, men ah..), dejta någon kille, träffa nya människor, börja kolla på någon serie du aldrig sett tidigare, läsa någon kurs… Okej, inte världens bästa förslag kanske men du fattar nog grejen. Något du aldrig gjort tidigare helt enkelt!

    Ett annat sätt för dig att få inspiration och motivation är kanske att kolla på dina gamla YouTube-klipp?

    Hoppas verkligen du mår bättre snart Keela. Även om du inte har en aning om vem jag är så känns det som att du är min vän som jag vill hjälpa, haha! Kram <3

  2. Hej keela! Kollade på din senaste deep talk på din yt kanal och ville ge ett trips men jah kan inte kommentera där så tänkte att jag lägger min kommentar här ist 😊 Min kompis hade något liknande du har nu och hon gick till en beteendevetare och det har hjälpt henne sååå mkt! Så mitt tips är att prova gå till en sån så kan du säkert få de hjälp du behöver! Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *