Bloggfeeling!
(innehåller adlinks)
1. Topp HÄR / 2. Jumpsuit HÄR / 3. Body HÄR / 4. T-shirt HÄR / 5. Långärmad t-shirt HÄR / 6. Hatt HÄR / 7. Keps HÄR / 8. Shorts HÄR

Jag fick bloggfeeling men hade inget att skriva om.. Haha! Typiskt när jag väl får det liksom… Här är lite nyheter från Junkyard i alla fall!

Inatt fick jag 4 timmar sömn nästan. WOOHO. Det är kalasbra för att vara mig. Men jag är såklart för trött för att göra något annat… Har mest kollat serier. Men tänkte i alla fall träna och hämta ut några paket. Jag har beställt en ny kamera! ( som om jag behöver en….. ) Jag skyller på alla andra youtubers för att dom pratat så bra om den : ) Kan ni gissa vilken det är? 

 

14 thoughts on “Bloggfeeling!

  1. Kul att du börjar få lust att blogga igen! Hoppas att det snart blir bättre med sömnen, det verkar jobbigt att bara sova 4 timmar. Går det inte att prata med någon läkare om det?

  2. Hej!

    Såg ditt youtubeklipp där du pratar om hur utmattad och orkeslös du är, och nedstämd.
    Jag känner igen varje ord (orka ej gå ut med sopporna, stirrar i taket, inte vet vad som gör en ledsen etc)
    Jag hade (har) en stressrelaterad utmattningsdepression. Jag ställer verkligen ingen diagnos här men jag tycker verkligen du ska prata med någon. Det gör du lättast genom att vända dig till din vårdcentral. Hjärnan är ett galet invecklat organ och kan bli sjuk som vilket annat organ som helst. Det du känner nu är, tyvärr, väldigt vanligt -så det finns hjälp att få. Ta den:) Kram och lycka till!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *