SUMMERBURST

starclub
ETT ORD FÖR HELGEN: DRÖM.

Jag är så tacksam över att Starclub ville ha med mig i deras cabana på Summerburst både i Göteborg och här i Stockholm! Jag har fått träffa så himla många fina och roliga människor som jag aldrig träffat tidigare : ) Och trots det värdelösa vädret i fredags så var humöret på topp och jag hade en jätterolig kväll. Jag har ju i princip slutat läsa bloggar på senaste tiden och bytt helt till Youtube, men efter att ha träffat så många sköna människor nu som bloggar kanske jag måste börja läsa igen? Haha.

Var någon av er på Summerburst?

Direktlänkar till dessa snyggingar! :
Skärmavbild 2016-06-14 kl. 17.44.56 Skärmavbild 2016-06-14 kl. 17.47.41Skärmavbild 2016-06-14 kl. 17.45.09 Skärmavbild 2016-06-14 kl. 17.45.43

26 thoughts on “SUMMERBURST

  1. Åh ser så himla roligt ut :D!

    Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på! Antingen här eller till min mail, men hur sökte du B2 visum till Usa? :) Fick du hjälp eller hur gjorde du? Känns så oklart hur man gör :). skulle verkligen uppskatta ett svar!

  2. Hej Keela! Du har varit min förebild sedan jag vet inte när. Kommer ihåg regnbågs-sidhuvudet på bloggen, the kick backpack och ditt mörka stora tuperade hår (hihi). Jag tycker verkligen det är tråkigt att du får stå ut med att vara sjuk hela tiden och dina sömnproblem, du ska veta att jag verkligen lider med dig😞. Det jag har undrat på senaste tiden är hur du försörjer dig? Eftersom du är sjuk så pass ofta uppdaterar du ju varken blogg eller youtube lika ofta som du gjorde förr? Sen fick du ju även en stor räkning från sjukhuset i USA, vad hände med den? Jag kanske inte ska ha något alls med detta och göra men jag är bara nyfiken och flera youtubers har börjat öppna upp sig om vad de tjänar i månaden. Jag älskar dig super mycket och krya på dig världens bästa finaste Keela! Kram💖

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *