Livet.

worki
Träning hörni. Är inte det livet? Den bästa och mest tillfredsställande känslan? Jag tycker det.
Det är få ställen jag trivs så bra på som på gymmet. När det går bra vill säga, haha. Alla pass är inte direkt bra pass. Speciellt inte efter uppehåll. Och när man har träningsvärk. Okej, det kanske är lite hatkärlek över det hela. Haha! Men efter ett bra pass. Wow. Bästa känslan.

Jag kommer äntligen börja träna med Mårten igen. Ni vet Mårten Nylen som tränade dom i Biggest Loser förut och mig för några år sedan? Ni som har hängt med länge vet. Men jag är ärligt talat jättenervös för att börja. Jag är långt ifrån lika bra skick nu som jag var i då. Då tränade jag dagligen och levde i min lilla träningsbubbla…. Nu har jag varit sjuk massor och inte tränat regelbundet på hur länge som helst. Jag skäms liksom över att jag tappat det. Tappat rutinen. Tappat styrkan. Nu vet jag att han är absolut ingen som skulle döma mig, men jag dömer mig själv.

Jag ser så fram emot dagen då jag känner att jag är tillbaka. Då kan känner att jag klarar det jag klarade då. Det är mitt mål. Sen tar jag resten därifrån. Jag vill upp på poledance-stången igen också. Shit. Det är så längesedan jag skrev, om man bortser från inlägget häromdagen vill säga. Hade glömt hur skönt det var. Hur bra det känns att öppna mig för er.
Tänk, kanske kommer bloggen sakta men säkert komma tillbaka också.

Nu ska jag iväg till gymmet. Wish me luck!

6 thoughts on “Livet.

  1. Jag gillar dig på youtube men jag måste ändå erkänna att gör min del så gör du dig allra bäst i text. Du är väldigt bra på att skriva ❤️ Kul att du är på väg tillbaka!

  2. Ååh, jag är en av dem som har flöjt dig sen redan innan du sa upp dig ifrån NK!! :)

    Känner igen mig sååå i träningen.. Tränade en hel del förut då träning var det absolut bästa ja visste och jag kände mig stark!
    Senaste året har jag inte tränat. Saknar suget efter de men suget finns inte där, alls…
    Vill så gärna hitta tillbaka till suget och känslan av att känna mig stark. Och framför allt känna mig bekväm i min egna kropp..
    Vi kan väl peppa varandra?! Så blir det så mycket roligare och inte bara en jobbig känsla med ångest :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *