Hälsokontroll & helg.

img_0028

HEJ FREDAG!
Och hej Linköping och Tubecon! Mitt tåg går inte förrän vid 15-tiden dock, så jag har några timmar på mig att packa tack och lov. Men jag är lite ledsen… Jag hade planerat en sån himla fin outfit och beställt ett par drömskor i guld från puma som jag planerat en hel outfit till… Får hem dom igår… Alldeles för små! Började nästa gråta haha. När jag väl bestämt mig för en bra outfit så ”måste” jag i princip ha den. Det finns inga alternativ! Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra eller vad jag ska ha på mig. Men som sagt, har några timmar på mig att bestämma mig.

Jag träffade Mårten igår. Det kändes så himla bra att vi ska sätta igång att träna igen! Han är så himla peppande och bra. Och i samarbete med Werlabs så har han fixat så att jag ska få göra en hälsokontroll! Det gör mig så sjukt glad eftersom jag har haft så himla mycket problem med immunförsvar, varit deppig, stressad, haft sömnproblem så länge och förmodligen har brist på något. Jag hoppas vi hittar svaren där så att vi har något att utgå ifrån. Så håll tummarna!

Nu är det dags för frukost innan jag släpar mig iväg till gymmet. Jag har fruktansvärd träningsvärk i armarna idag! Skönt absolut, men jobbigt för jag kan knappt skriva här eller hålla i telefonen. Haha!

Jag har blivit helt kär i kepsen på bilden btw. Har bott i den sen den landade i brevlådan. FYI eller något..

7 thoughts on “Hälsokontroll & helg.

 1. Jag tycker det är jätteroligt att du har bloggat lite mer den senaste tiden! Satt precis och läste igenom alla nya inlägg som jag missat och det var väldigt mysigt och kändes sådär härligt bekant eftersom jag har följt dig och din blogg sedan flera år tillbaka. Ville bara säga det :) Kram!

 2. Hej
  Måste tipsa om konmari methoden det hjälpte mig aldrig mer stökigt och skänkte och sålde finns bok eller kolla på youtube
  Jag har gått nu över till minimilism aldrig mer städa och nej inte enstaka saker man har
  Utan saker som man kan leva utan och minnen som betyder mycket
  Lättare resa och leva ingen mer stress
  Testa
  För mig inde man saker inte allt och vill uppleva världen och lugnet
  Ha lättare saker när man reser
  Kram ☀️

 3. Hej Keela jag ska börja gymnasium nu nästa hösttermin. Har läst att du flyttade och plugga i Upsala från där du bodde det är det jag vill just nu, att plugga i Upsala eller Stocholm. Hade varit så kul om du kunde berätta hur du gjorde vad som var fördelar och nackdelar. vart du bodde och hur du bestämde dig. Hade varit sååå hjälpsammt då det inte är så många som pratar om det. <3333

 4. Jag är otroligt glad över att du kommit tillbaka och börjat blogga. Jag har följt dig sedan flera år tillbaka och har alltid älskat att ta del av din vardag, dina tankar och allt. Du är väldigt inspirerande!
  Tack för att du gör det du gör. Stay strong girl! <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *