Deppigt värre.

brollop

Men åh. Läser igenom alla mina senaste inlägg och gör fasiken mig själv ännu deppigare så jag kan ju bara tänka mig att ni blir lika deppiga. Haha! Det är absolut ingenting jag vill. Jag har alltid velat vara väldigt ärliga mer er om hur jag mår och försökt att inte bygga upp någon fasad eller låtsas ha ett perfekt liv. Men så som jag fått det att låta i mina senaste inlägg är det som att verkligen ingenting är bra…. Vissa dagar känns det så, men innerst inne vet jag ju att det inte är så. Det finns självklart positiva saker i livet också! Ibland är det bara så himla svårt att fokusera på allt det fantastiska som händer runt omkring en, när det är så lätt att det dåliga tar över.

Bilderna ovan är t ex från en hur bra dag som helst i somras. Jocke & Jonnas bröllop som jag hade äran att bli bjuden på! Jag var så lycklig. Alla var så lyckliga kändes det som. Det var svårt att inte vara glad när man såg lyckan i deras ögon.

Jag måste bli bättre på att fokusera på bra saker. Saker som gör mig lycklig och som jag är oerhört tacksam över.

( btw så hatar jag klickannonsen som kommer upp när man kommer in på min blogg lika mycket ni hatar den förmodligen. Haha. Ska försöka få bort den… )

3 thoughts on “Deppigt värre.

  1. Något som jag håller på mycket med nu är att skriva listor på saker som får mig att må bra, allt från stora saker till små, och sedan komma fram till hur jag kan ändra mitt liv så dom sakerna får större plats. ”Tyvärr” pekar det mesta på att jag borde flytta utomlands så jag vet inte hur bra det funkar för mig hehe, men när man sätter sig ner och funderar så kan man komma på en hel del saker som man inte tänkt på innan eller glömt bort. Hobbys man hade när man var yngre, vardagssaker man inte reflekterar över osv.. förhoppningsvis inte bara ”drastiska” saker som (i mitt fall) värme året runt, palmer, vattenfall, yoga i ljummen solnedgång och hike-vänliga berg haha…

    Sedan ska man komma ihåg att det är okej att må dåligt ibland och ibland är det inte säkert att det går att vara lycklig hur mycket man än har att vara tacksam över. Ligger det tex något och gnager i bakgrunden så kan man behöva göra sig av med det innan något av det andra kan börja spela någon roll…himla svårt om man då kanske inte ens vet vad ”det där” är…

    Förlåt för allt svammel haha..hoppas något av det ”did make sense” .är sjukskriven för utmattningsdepression och tänker för mycket (vad finns det mer att göra när man knappt orkar ur sängen?) med en hjärna som inte fungerar som den ska haha….

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *