Dåligt minne?

img_9431
Bilden är från Phi Phi, Thailand i Februari. Inte långt kvar tills jag åker tillbaka nu…. :) 

Hey guys!
Hur mår ni? Jag har en dålig vecka igen. Eller ja, haft en dålig period sedan förra måndagen. Tar mig liksom inte ur sängen alls.. Jag har också märkt att det känns som att mitt minne har blivit sämre senaste tiden? Haha. Eller ja, inte haha, men ni förstår kanske att det känns lite komiskt ändå. Så gammal är jag väl inte?! Nä, men jag tror att jag har pratat med personer, tror att jag har svarat på sms, tror att jag har berätta saker för någon osv. Vad fasiken kan det bero på ..

Jag behöver verkligen en fast punkt. Jag är så otroligt less på att inte ha en egen lägenhet. Där jag VET att jag kan bo i flera år. Som är min. Inte vara konstant stressad över att jag måste hitta nytt boende, inte bo med någon annans möbler osv. Avskyr det. Men någon handpenning har jag inte så det känns rätt kört faktiskt. Speciellt när en lägenhet i Stockholm ligger på närmare 3 miljoner…. Vad måste handpenningen vara på då, 400k? Lycka till liksom.

Jag har en helg att se fram emot ändå! Halloweenkalas på fredag och på lördag ska jag med Starclub till Berns för att se Nervo och Mike Perry. Förhoppningsvis har jag tagit mig ur sängen tills dess… Har ni några planer för helgen?

12 thoughts on “Dåligt minne?

 1. Jag vet precis hur du känner det, när jag var ”hemlös” och soffsurfade i två yttiga pyttiga månader trodde jag att jag skulle bli GALEN. Men jag blev inte det och har nu ett fast boende. Kram!

 2. Vill du, så kan du. Sätt upp ett tydligt mål. ”I januari 2018 har jag 300 k på banken till min nya lägenhet och det känns svinbra.” Med din personlighet och din youtube-kanal så är det verkligen fullt nåbart. 💪

 3. Vad roligt att du börjat blogga igen! :D
  Förstår hur du känner med det där att inte ha en fast punkt, men en dag kommer det ändras till det bättre ska du se. Keep on going girl! Hoppas du mår bättre till helgen så att du kommer ut.
  Kramkram

 4. Keela, jag minns första gången jag såg dig på Youtube, det var verkligen ett sånt där moment när man verkligen fastnar för någon. Ungefär som när man stöter på en snygg och intelligent kille och verkligen bara WOW. (Vilket bara hänt 2 gånger under mitt 22 åriga liv men det hör inte till saken). Du har en sådan fantastiskt personlighet, en sån enorm karisma och verkar ha ett sånt genuint gott hjärta. Din öppenhet, både om gott och om ont har fått mig att känna mig så mycket mindre ensam så många gånger. Missförstå mig rätt, jag vill inte att du ska må dåligt. Absolut inte. Jag önskar dig all lycka, men jag tycker inte du ska känna press till att må bra och leverera för oss, som läsare. Självklart förstår jag att du vill må bra för din egen skull också, men jag tror att pressen kan göra dig ännu mer nere och öppenhet om att må dåligt behöver inte vara illa. Snarare tvärt om.

  Om man får säga att man älskar dig, så gör jag det. Oj så starstrucked jag låter nu med det skiter jag i! Du har hjälpt mig så många gånger, o det ska du bannemig veta! Kram på dig finaste Keela 💗

 5. Förstår inte hur du har råd att shoppa så extremt mycket, bo i lgh i stockholm och resa som du gör när du typ aldrig bloggar eller gör speciellt ofta video på youtube. För det kan ju knappast dra in speciellt mycket när du är så oaktiv, jag förstår att du kanske får mkt gratis vilket det verkar som isåfall och att du kanske gör jobb bakom som vi inte får se. Men på dig låter det som att du enbart sitter hemma och får pengar som ramlar från himlen. Kan du inte berätta hur det går ihop? är sjukt nyfiken då jag funderar på att börja med youtube men verkar som på dig att du har massa pengar för att inte göra någonting typ?

  1. hallå där.
   Shoppar extremt mycket? Vad får du det ifrån? Jag lägger inte mer än 2-3000 i månaden på kläder/skor/smink och enligt mig är faktiskt det inte överdrivet mycket. Finns folk som är betydligt värre. Och resa som jag gör? Jag har varit på EN resa iår och det var mellan Januari-Mars till Thailand och Bali. I Thailand bodde vi på skithotell och Bali var ett samarbete. Sen dess har jag inte varit någon annanstans än typ Göteborg och Ljusdal förutom Tubecon men dom resorna betalar inte jag. Sen finns det något som heter sparade pengar också :) Jag har tjänat rätt bra pengar under ett tag så bara för att jag inte uppdaterat mycket på senaste tiden så betyder inte det att jag inte har sparat pengar tidigare. Just nu sitter jag hemma jämt och jag lovar dig, det kommer verkligen inga pengar från himlen. Jag har kämpat för pengarna jag har.

 6. Gör ont i mig och läsa att du har det så tufft i livet nu, ingen förtjänar att slåss med hjärnspöken. Ville iallafall bara kommentera å berätta att mitt minne blev helkasst när jag blev sjuk psykiskt å nu såhär 3-4 år senare får jag skriva ner allt. OBS detta är inget ”OH MY GOD DU KOMMER TAPPA MINNET BLABLA” utan jag har bara fått för mig att monstren tar sån plats i ens huvud nu att komma ihåg saker blir inte riktigt prio ett för hjärnan, men när dom försvinner kommer det (förhoppningsvis) sakta men säkert tillbaka igen =)
  Ta hand om dig!
  Massa kramar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *