HUR SJUKT?!

backontrack

HÖRRNI!!!
Jag sov först mellan 21-01 inatt och sedan mellan 03-08. Fattar ni vad sjukt?! Det är ju fasiken 8 timmar! Jag vaknade lite till och från iofs av massa olika mardrömmar. Men jag lyckades ändå somna om. Så sjukt. Jag var helt förvånad när jag vaknade och klockan var så mycket. Tänk vad lite sömn kan göra! Så när jag vaknade och var piggare och gladare än på länge så gjorde jag frukost, svarade på lite mail, drack min PWO och drog till gymmet. Dock var det sjukt mycket folk där?! Jag tränar på ett rätt litet gym och det är nästan aldrig någon där, men idag var det kaos.. Kanske för att det är måndag? Eller för att det var nästan lunchtid? Vet inte. Men det gjorde i alla fall att jag bara körde en timme crosstrainer och ingen styrka… FAST, det var den bästa cardiotimmen på väldigt länge. Om jag fortfarande har energi senare ikväll kanske jag går dit och kör ett lite lättare styrkepass i alla fall.

Jag skulle behöva lite hjälp av er! Jag har denna PWOn nu. Det är Star Nutritions ”hers”, med smak av hallon eller något. Anledningen till varför jag köpte den var för att den är till för tjejer och jag ville ha en PWO utan kreatin (kreatin binder vätska). Det är oftast kreatin i andra PWOs för många, eller ja de flesta killar i alla fall, vill ha kreatin. Jag känner att jag binder vätska tillräckligt ändå och vill snarare bli av med vätska. MEN, jag gillar inte alls den jag har nu. Just smaken är fruktansvärd också, haha, och jag gillar inte känslan heller. Jag känner inte att jag blir taggad eller pigg alls.. Jag har provat dubbel dos också men då mår jag bara illa.. Så, jag undrar om ni har något tips på någon bra PWO utan kreatin? Gärna med en del Beta-alanin i för jag gillar när det sticks lite i kroppen haha.

Let me know!

8 thoughts on “HUR SJUKT?!

 1. Fortsätt blogga! :D .. om du orkar såklart. <3
  Det där med pwo har jag tyvärr inget svar på. Har inte hittat något bra heller. Kör på celsius om jag behöver energi ^^ Har du provar nocco skumtomte btw? Faktiskt den godaste noccon jag smakat. Slår julmusten typ en miljard gånger.

 2. BÄSTA PWO:n jag provat är Activize Oxyplus!

  Förut drack jag alla möjliga PWO och energidrycker före träningen för att få extra energi. Slutade oftast med att jag blev hyper i 30-40 min och sen tappade jag energin som en punkterad ballong..

  Nu dricker jag istället Activize och får inga energidippar, pumpet håller i sig hela passet och jag orkar hålla en högre nivå på träningen. Dessutom får jag det älskade ”pirret” och så känner jag mig mycket fräschare även efter passen :D

  Är riktigt kräsen när det kommer till smak, men Activize har en riktigt god smak :)

  Det häftiga är att flera elitidrottare också dricker Activize, bl.a. skidlandslaget i Schweiz, tennisproffset Caroline Wozniacki och SM-medaljören Mia Lundgren.

  Finns att köpa på http://activize.getfitline.com

 3. Kreatin gör att musklerna kan binda västka och hjälper dem att prestera hårdare, vilket gör att du kan öka i styrka mer. Kreatinet fyller en viktig funktion faktiskt :)

 4. Hej Keela! Oavsett märke eller smak så kommer alla PWO smaka skit.
  Nocco är svingoda och fungerar perfekt att dricka innan gymmet. Ger en himla bra kick och pepp i kroppen. Men som du säger, det blir väldigt dyrt.
  Därför dricker jag BCAA och tar en koffeintablett 200mg typ 30 min innan träning. Ger exakt samma effekt som en Nocco och är nääästan lika gott!
  https://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BCAA/XLNT-Sports-BCAA.html samtliga BCAA av XLNT sport har SKITGODA smaker!!
  https://www.mmsports.se/XLNT-Sports/
  https://www.mmsports.se/Kosttillskott/Prestationshojare/Koffein/Body-Science-Caffeine.html

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *