Solsidan.

YUHUU!!!
Jag är helt slut. Först IKEA hela dagen, sen har vi pysslat med allt vi köpt och gjort iordning. Sen städade jag min garderob som bokstavligen såg ut som ett bombnedslag. HUJEDA. Allt blev i alla fall himla bra 🙂

Nu ska jag bara duscha, sen springa över till några vänner och kika på Solsidan. Ni visste väl att jag har en utav huvudrollerna i den serien? EHEHEHEHEHE.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - En tillbakablick på mina outfits från 2017 Del 1 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - AP Academy Paulina Danielsson - Animal rescue center.
  • iphone 5 cases

    Thanks for your posting. I also feel that laptop computers are becoming more and more popular currently, and now tend to be the only kind of computer utilised in a household. This is because at the same time that they

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *