Fruktis.

HEY!
Imorse var jag och Jonas och vaccinerade oss. Vi åker ju till Thailand i december och vill inte få massa sjukdomar! Dock har jag galet ont i armen nu… Jag hade tänkt gå och träna efteråt men kan knappt lyfta armen så det var ingen idé att ens försöka. Sen blev jag hungrig, så jag gjorde fruktsallad. Det tog 20 min att skära alla frukter med armen… Haha! Vi får se hur det gå med att sminka i 4 timmar ikväll. Himla elakt av henne att ta sprutorna i vänsterarmen när jag är vänterhänt… Hujeda!

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *