Fruktis.

HEY!
Imorse var jag och Jonas och vaccinerade oss. Vi åker ju till Thailand i december och vill inte få massa sjukdomar! Dock har jag galet ont i armen nu… Jag hade tänkt gå och träna efteråt men kan knappt lyfta armen så det var ingen idé att ens försöka. Sen blev jag hungrig, så jag gjorde fruktsallad. Det tog 20 min att skära alla frukter med armen… Haha! Vi får se hur det gå med att sminka i 4 timmar ikväll. Himla elakt av henne att ta sprutorna i vänsterarmen när jag är vänterhänt… Hujeda!

You might also like

Alexandra Nilsson - En dag utan surfning Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *