Fruktis.

HEY!
Imorse var jag och Jonas och vaccinerade oss. Vi åker ju till Thailand i december och vill inte få massa sjukdomar! Dock har jag galet ont i armen nu… Jag hade tänkt gå och träna efteråt men kan knappt lyfta armen så det var ingen idé att ens försöka. Sen blev jag hungrig, så jag gjorde fruktsallad. Det tog 20 min att skära alla frukter med armen… Haha! Vi får se hur det gå med att sminka i 4 timmar ikväll. Himla elakt av henne att ta sprutorna i vänsterarmen när jag är vänterhänt… Hujeda!

You might also like

Caroline Roxy - Kitchen aid Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - RS_____2 Caroline Roxy - The Parlour Caroline Roxy - My work space

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *