Plugghäst.

YUHU!
Jag mår mycket bättre idag tack och lov, jag har så himla mycket att göra så jag har inte tid med att må dåligt. Jag har suttit med näsan i Makeupstudions lärobok hela dagen eftersom vi ska ha redovisning för varandra imorgonkväll. Jag har 70-tal och ska därför prata om hur man sminkade sig på 70-talet osv. Himla skoj och det är verkligen intressant att lära sig om vilken roll smink hade förr!

Nu måste näsan tillbaka in i boken igen. Ehehehhee.
Hörs imorgon!
PUSS.

You might also like

Alexandra Nilsson - One day in Sanur Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka.. Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *