Plugghäst.

YUHU!
Jag mår mycket bättre idag tack och lov, jag har så himla mycket att göra så jag har inte tid med att må dåligt. Jag har suttit med näsan i Makeupstudions lärobok hela dagen eftersom vi ska ha redovisning för varandra imorgonkväll. Jag har 70-tal och ska därför prata om hur man sminkade sig på 70-talet osv. Himla skoj och det är verkligen intressant att lära sig om vilken roll smink hade förr!

Nu måste näsan tillbaka in i boken igen. Ehehehhee.
Hörs imorgon!
PUSS.

You might also like

Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *