Barnmålning.

YUHU!
Kvällens lektion på utbildningen var så himla mysig och skoj. Vi lekte, ja faktiskt så var det som lek, med målarfärger. Eller ja, inte målarfärg då utan ansiktsfärg såklart! Jag målade Jenny till bland annat en tiger, och självklart en vattenmelon som ju blivit lite av mitt signum. hehehehehe.  Snart så kommer alla gå omkring som vattenmeloner, jag lovar. Så himla kul! Det var skönt att släppa alla ”regler” vi använder oss av när vi sminkar och bara leka fram något.


You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *