Barnmålning.

YUHU!
Kvällens lektion på utbildningen var så himla mysig och skoj. Vi lekte, ja faktiskt så var det som lek, med målarfärger. Eller ja, inte målarfärg då utan ansiktsfärg såklart! Jag målade Jenny till bland annat en tiger, och självklart en vattenmelon som ju blivit lite av mitt signum. hehehehehe.  Snart så kommer alla gå omkring som vattenmeloner, jag lovar. Så himla kul! Det var skönt att släppa alla ”regler” vi använder oss av när vi sminkar och bara leka fram något.


You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *