AWESOME DAY.

WOOHO.
Grymmaste dagen på länge!
Himla bra makeupartist och himla bra fotograf. Bingo är verkligen GRYM, GRYM, GRYM på att ta bilder och få en att slappna av och ha kul istället för att vara så seriös. Sjukt trevlig och snäll också! Bilderna blev SÅ BRA, och det var galet skoj. Nu är jag helt färdig och kommer somna innan jag lagt huvudet på kudden.. Ni får se mer bilder imorgon! YEEY.

Eeeh, just den här bilden kanske jag ser lite galen ut på.. Men den är ändå så cool!
PUSSINATT.

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - PORTFOLIO (beta) Paulina Danielsson - Thailand Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Adviral x Members dinner Caroline Roxy - Aurora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *