AWESOME DAY.

WOOHO.
Grymmaste dagen på länge!
Himla bra makeupartist och himla bra fotograf. Bingo är verkligen GRYM, GRYM, GRYM på att ta bilder och få en att slappna av och ha kul istället för att vara så seriös. Sjukt trevlig och snäll också! Bilderna blev SÅ BRA, och det var galet skoj. Nu är jag helt färdig och kommer somna innan jag lagt huvudet på kudden.. Ni får se mer bilder imorgon! YEEY.

Eeeh, just den här bilden kanske jag ser lite galen ut på.. Men den är ändå så cool!
PUSSINATT.

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *