Dålig. Sämst. Hej hej!

ÅÅÅÅH, JAG ÄR SÅ DÅÅÅÅÅÅÅLIG. DÅLIG DÅLIG DÅLIG.
Jag spenderade TIMMAR med att sortera alla 100-tals, säkert 1000-tals frågor som kom in vid frågestunden. Jag hade en stund över nu så jag tänkte lägga upp del två, eftersom jag bara har lagt upp del ett ännu. Och vet ni vad?! Jag måste ha raderat filen på något knasigt sätt från datorn för den är HELT BORTA. Jag som var så himla noga på att spara den… Jag har gått igenom varenda mapp på hela datorn och jag blir mer och mer arg för varje mapp som den inte finns i… BUUU. Jag blir så himla trött på mig själv 🙁 Jag vet inte hur jag ska ha tid med att gå igenom alla frågor igen, men jag ska verkligen försöka. Haha! HUJEDA.

Det är nu jag behöver en paus… Men snart så! Bilden här under är ifrån nyårsafton förra året i Florida. Årets nyårsafton kommer bli minst lika awesome, men i Thailand denna gång. SOL, VÄRME, GLASS, JONAS. Då blir det Hakuna matata varje dag! Can’t wait.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *