Moderepotage.

YUHU!!
Ikväll så körde vi som jag skrev tidigare moderepotage! Vi skulle använda oss av en bild från ett riktigt moderepotage och kopiera den. Ehhe. Det gick inte riktigt som jag tänkt, men det blev i alla fall ingen vattenmelon denna gång! (YEEEY) Moderepotage ska gärna vara lite crazy, så jag valde en bild med mycket färg och coola läppar! Jag gillar det.  Dock är det alltid himla svårt att få till det snyggt på bild tycker jag, och jag hann inte riktigt färdigt.. Det ser liksom coolare ut i verkligheten.. Typiskt! Haha. Men ni har önskat mer bilder från utbildningen, så here ya goooo! 😀

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *