Tjusigt.

Jenny fixade mina fransar galant och dom är hur fina som helst! Ni får ser före- och efterbild imorgon.

Jag har kommit fram till att fransförlängning gör mig väldigt rastlös. Så jag började ta fina bilder på mig själv istället. Bilden är tagen innan Jenny ens hade börjat och redan då var jag rastlös. HAHA. Och det är utan tvekan, den snyggaste bilden jag någonsin har tagit på mig själv. Jag dör av skratt varje gång jag ser den ungefär. Den ultimata bilden helt enkelt! Den framhäver liksom det bästa med mig….

You might also like

Alexandra Nilsson - Skisser på in nya träningskollektion!! Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali Alexandra Nilsson - Cute dresses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *