Förlängning.

Jenny gjorde ju som jag skrev igår fransförlängning på mig och jag på henne. Vi håller ju fortfarande på att lära oss och det är himla praktiskt att öva på varandra 🙂 Jag hade redan halvlånga fransar ( Men VÄLDIGT tokiga fransar. Dom lever liksom sitt eget lilla liv som ni ser på första bilden ) eftersom jag har använt Xlash-serumet. Men fransförlängning förlänger inte bara, utan hjälper till med att få fransarna att hamna rätt och att böja upp dom med, så det var perfekt för mig!  Dom är alltid lite flygiga och knasiga i början innan dom lagt sig till rätta och innan man har kammat ut dom ordentligt. Det ser ni kanske på andra bilden, men idag är dom jättefina och jag har inte ens haft mascara på mig 🙂

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - ROXY We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Hedda Dibinger - RS_____2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *