GRYMMA JACKOR!!!

Som ni kanske har märkt så har Femi Pleasure blivit lite av mitt nya favoritmärke! Allt dom har är hur snyggt som helst!

Jag minns att sist när jag skulle tipsa om den där fantastiska camo-jackan som jag har från Femi, så var den redan slut på Junkyard… GALET. Så, så fort dom får in något nytt så tar det slut direkt eftersom allt är så himla fint. Men IDAG fick dom in nya jackor igen, så jag tänkte att jag skyndar mig att lägga upp dom på bloggen innan dom tar slut. Så om ni vill ha någon av dom, SKYNDA!!!! Dom tar slut direkt. Haha! Jag älskar båda MASSA, så risken är stor att båda får bli mina…

Ni hittar dom, och annat snyggt från Femi Pleasure  HÄR.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • How to store a a-line wedding dress? Tips to choos

    The 50-penny cash characteristics Britannia as well as lion, English emblems. Released in April 21st 1983, one-pound cash has lots of distinct styles for example the Noble Safeguard, attractive elegant biceps and triceps or even Celtic cross involving Northern Ireland. Two-pound money, given in 06 Fifteenth Before 2000, represents industrial increase in Britain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *