Senis.

ALLTSÅ, vad har hänt med mig?!
Jag hade en period, eller ja, ungefär hela min uppväxt, då jag var galet morgontrött. Det blev bättre och bättre ju äldre jag blev och det senaste året ungefär har jag haft ganska lätt för att gå upp på mornarna. Med vissa undantag såklart. MEN NU. Dom veckorna som har varit…. Jag fattar ingenting. JAG KOMMER INTE UPP. Jag har inget minne av att klockan ringer, jag snoozar i sömnen i flera timmar och jag ligger i sängen och försöker övertala mig själv att kliva ut, men den sovande sidan vinner alltid. Idag snoozade jag 1,5 timme och hade jag inte varit så himla kissnödig(såklart!) så hade jag säkert snoozat 1 timme till. SKÄRPNING, jag har inte tid med det här!

AAAH, nu har jag det! Klart jag har blivit en sengångare. Dom sover ju typ 20 timmar per dygn. That’s me!

You might also like

Alexandra Nilsson - Infinity pool Alexandra Nilsson - Back on the waves Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka.. Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *