Tok.

HOHO.
Har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockan en timme? Jag tog sovmorgon med gott samvete eftersom jag klev upp klockan 10(men klockan då egentligen var 11) He he. Igår var en mysig kväll! Jag, Jonas och mamma kikade på film, spelade kort och åt massa godis. Himla trevligt! Nu ska jag och Jonas packa, sen åker vi tillbaka till Vallentuna igen 🙂

Jag håller tummarna hela dagarna numera och hoppas att Caty kommer ringa mig och säga att hon vann biljetterna till EMA’s, så att vi får åka till Frankfurt tillsammans. HÅLL TUMMARNA NI OCKSÅ!!!!

Helt galen bild på oss från vår senaste sleepover. Haha!

Kommentarer (1)
  • Terra

    Each and every stage of life has certain specific needs and requirements attach
    to it. As long as you keep depositing the minimum amount required your
    universal life policy cannot fall into a state of lapse.
    Every situation will be different, and only a guide who knows your situation can give completely accurate advice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *