30-tal

Idag på utbildningen hade vi 30-tal! Då var det röda läppar, eyeliner, dubbel globlinje(ser ni linjen ovanför mitt öga?) och rundade bryn som gällde. Amanda gjorde mig tjusig, men jag trivs inte alls i röda läppar. Haha! Det är så himla svårt att äta och håret fastnar i dom hela tiden.. Men det är kul att se lite annorlunda ut ju!

Nu sitter jag på roslagsbanan påväg hem. Det klev just på en kille i TSHIRT!! HALLÅ, DET ÄR MINUSGRADER!! Jag lovar att han är vampyr och tänker äta upp mig…

Kommentarer (1)
  • handheld magnifier

    You are seeking for SmartView Synergy PI 20 video magnifier with standard control at cheaper price. No way!!!, here is the good place and trustable site. Let decide to buy SmartView Synergy PI 20 video magnifier with standard control with us and check our best service now!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *