Har du en eller flera favoritläsare? Om det alltså finns någon/några läsare som du tycker EXTRA mycket om?
Jag älskar alla mina läsare och jag tycker det är så himla kul att träffa ALLA. Och har inga favoriter såklart i vanliga fall 🙂 Men just nu tycker jag extra mycket om en tjej som heter Marie. VET NI VARFÖR?! JO, för att hon läste mitt inlägg om mitt borttappade dokument med alla era frågor från frågestunden.. Och vet ni vad hon gjorde? Hon gick igenom ALLA 1000-tals frågor och kategoriserade upp dom i 6 olika dokument och skickade dom i ett mail till mig. Jag grät i säkert en halvtimme när jag fick det mailet. Helt sjukt att en människa kan göra något sånt! Bland det finaste någon har gjort för mig. Jag vill verkligen visa min tacksamhet på något vis, men hon säger att hon inte vill ha något för det den knasbollen 🙂 Något ska jag nog hitta på! Ni anar inte hur tacksam jag är. MARIE ÄR BÄST. BÄST BÄST BÄST.

Läser du alla dina kommentarer på varje inlägg?
Ja, det gör jag!

Svarar du på alla dina kommentarer?
Jag önskar verkligen att det fanns tid till det, men tyvärr inte.

Hur reagerar du när du får en elak kommentar?
Det beror faktiskt lite på. Jag är en sån person som gärna försvarar mig när folk skriver elaka saker, men jag försöker låta bli. Har jag en dålig dag så kan jag reagera väldigt starkt, men oftast kan jag bara skratta åt det och fokusera på alla fantastiska kommentarer jag får istället!

Fast igår t ex när jag skrev att jag skulle kolla på Pretty Little Liars senaste avsnitt så var det en läsare som skrev vad som hände i avsnittet- innan jag hade sett det. Och tidigare när jag skrev att jag kollade på det så skrev ganska många vad som hände i slutet på säsonger osv. Sånt gör mig sjukt irriterad för det är så himla taskigt! Det gör ju att jag inte vill dela med mig och tipsa om bra serier..

Har du tips på hur man får en stor blogg?
Lägg ner massa, och då menar jag MASSA tid på din blogg. 

Brukar du titta in på dina läsares bloggar?
Mer än vad ni tror 😉

Om det är så att du skrattar åt en läsares kommentar, kikar du även in på hennes/hans/deras blogg då?
Om jag har lite tid över så kikar jag in på väldigt många av mina läsares bloggar!

Hur gör du stjärnor/gläns saker på dina bilder!?
Jag gör allting i Photoshop CS6. Stjärnorna och glitter är ”Brushes” som jag laddat ner. Googla vettja 🙂

När blev du känd?
Jag skulle nog inte kalla mig själv känd. Haha!

I vilket program redigerar du dina videos?
i iMovie som finns på MAC.

Vilka blogginlägg tycker du är roligast att göra?
Det finns ingen typ av inlägg som jag gillar mest. Men jag älskar inläggen jag gör när jag har galet mycket inspiration. Dom blir alltid så himla bra!

Hur kändes det att ta emot priset i Blogawards?
Galet, fantastiskt, läskigt, oväntat, bäst, otroligt. Alla blandade känslor som finns. Men något av det bästa som hänt mig!Drack ni alkohol på blog awards?
Vi hade champange i Limousinen, jag smakade en klunk, men jag verkligen avskyr champange så jag åt yoghurt istället(HAHA). Sen fick vi alla drinkbiljetter när vi gick in. Alla utom Vira då eftersom hon var 17. Jag gick iväg till baren mest för att jag var törstig och tänkte, jaa, jag kan väl prova en sån här då.. Drack en klunk, och no offence till Veckorevyn som fixat vad det nu var, men det smakade fruktansvärt. HAHA! Slängde den, gick tillbaka till baren och frågade om jag fick byta min andra drinkbiljett emot en coca cola. Och YEEY, det fick jag! Sen så smakade jag en dooley’s-shot som delades ut också, Dooley’s är helt OK faktiskt. Men inte mer än så. Som ni vet så är jag verkligen inget stort fan utav alkohol. COLA FTW.

Har du gjort HELA din design själv?
Ja, det har jag 🙂

Vad heter textstilen du har på texten ”keela” i headern?
Den heter ”Joint by pizzadude” Det finns på Dafont.com

Var är det sämsta resp. bästa med att vara känd bloggare?
Bästa: Alla roliga saker man får chansen till att göra, alla kontakter man får och alla awesome fans!
Sämsta: Otrevliga kommentarer.

Om du inte skulle haft bloggen vad skulle du gjort då/hur skulle det vara då?
Bra fråga… Haha! Kan inte tänka mig hur mitt liv skulle vara utan bloggen. Himla tråkigt!

Har du någonsin velat sluta blogga för att du fick en elak kommentar?
Absolut. Vissa gånger jag har fått elaka kommentarer har jag haft dåliga dagar, då har jag velat sluta blogga.

Hur länge kommer du blogga?
Tills den 27 april 2018, klockan 18.34. INDEED.

Såg att ni i KBP åkte i werunlimosinen med bla. Hanna Widerstedt till Blogawards. Vad tycker du om de olika storbloggarna?
Jag var som jag har skrivit tidigare, faktiskt ganska nervös när jag fick reda på att Hanna Widerstedt skulle åka med i Limon. Men det visade sig att hon var väldigt snäll och trevlig emot oss hela kvällen. Jättekul! Jag har ingenting emot någon utav Sveriges storbloggare, men jag kan inte heller säga att jag uppmuntrar allas sätt att blogga på.


Hur gör du för att runda dina kanter på dina foton i photoshop? (jag antar att du använder photoshop iaf) skulle du kunna visa det? Jag har försökt med tusen grejer seriööööst.. -.-
Det är inte så svårt, jag kan lägga upp en tutorial på det i veckan 🙂

Skulle du kunna tänka dig att blogga hela ditt liv? Liksom ser du dig själv som typ 30-40 bast och fortfarande hålla på med bloggen?
I WISH. Jag lever för mig blogg( Lite läskigt att säga ), och vill verkligen göra det här, livet ut. Haha, hur det ska gå får vi väl se.

Vad har du för kamera?
En Canon EOS 600D!

Du gör ju dina ljusa bilder genom att ta på ”iso” på kameran. Då blir de verkligen JÄTTELJUSA fast men starka färger ändå om du fattar vad jag menar. Jag får som högst lika ljust som när man tänder en ljus lampa. Jag blir bara så irriterad av att ni i KBP får så ljusa bilder och så kommer jag med mina jävla halloweenbilder…
Haha, söt! ISO gör att bilder blir ganska brusiga. Då är det bättre att ha ganska låg ISO(gärna runt 400 inomhus), men en hög bländare(kanske 3.5) och lång slutartid OM du har stativ eller kan hålla kameran stilla. Använd helst en extern blixt som du köper till. Då blir bilderna jättefina 🙂 Kolla på det här videoinlägget, där förklarar jag lite mer om vad allt innebär:

[videofyme id=”570644″ width=”600″ height=”384″ class=”aligncenter”]

 

Kommentarer (1)
  • video magnifier

    Product criteria : The latest innovation in Video magnifying Technology. ClearView 18.5 Inch Flat Wide Screen Panel Video Magnifier System magnifies anything placed directly under it from 2X to 50X times its original size, Always remaining in perfect focus. It also features a specially designed exceptionally high-caliber monitor and lighting design, For optimal visual growth. also, The overall system can be controlled with a single button, And designed to meet your exact needs. Too much lbs, 57 kilos. Two Year providers Warranty. #100717 find out more,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *