60-tal.

YUHU!
Påväg hem från dagens lektion. Idag hade vi 60-tal! Även då var det dubbel globlinje(strecket ovanför ögat), men inte alls röda läppar utan istället MASSA fransar och eyeliner. Gärna dubbla lösfransar och både på den undre och övre fransraden! Riktigt snyggt om man får till det faktiskt. Jag älskar fransar!

Vet ni förresten? Jag har fått så himla grymma praktik-erbjudanden, men har varit tvungen att tacka nej då jag har annat jobb då.. Jag blev förfrågad att sminka till X-factor!!! Och sen en modevisning och en tv-serie också.. Hela galet att jag var tvungen att tacka nej. Det suger ska ni veta. Sjukt att Makeupstudion kan fixa så himla bra praktiker 🙂 Dom är bäst helt enkelt.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *