Macskal!

Kolla vad jag fick hem från Macskal.se igår! En himla fint paket med två skal till telefonen och ett till datorn. Jag har ju redan ett rosa och ett lila skal till datorn, men jag tycker att Macdatorer är så himla fina som dom är, så för att inte dölja snyggheten så fick det bli ett transparent skal denna gången. Hur snyggt som helst! + ett awesome leopardskal till iPhone 5, sen så överraskade jag Jonas med att svart fälla-ihop-fint-och-praktisk-skal till hans iPhone 5 också. YEEY.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - BÄTTRE HÅR MED HAIRCARE Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Paulina Danielsson - STORKEN HAR OCKSÅ EN KUK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *