Symmetriska ansikten!

Jag kikade in på Blish och hittade massa bilder(tagna av Julian Wolkenstein), på hur människor skulle se ut om vi var helt symmetriska. Galet eller hur? Haha. Nu är jag nästan lite glad över att jag är helt osymmetrisk! Ni hittar fler exempel på bilderna här.  Skulle ni vilja vara helt symmetriska?


Blish är lite av en inspirationportal på nätet som jag brukar kolla in när jag saknar inspiration. Dom har bland annat roliga videoklipp, coola bilder och krönikor. Och vet ni vad jag såg?! Om man gillar deras Facebooksida så kan man vinna en iPad!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Livet är uppbyggt av slumpen.. Paulina Danielsson - Storstädning. Alexandra Nilsson - Mini get away till Steam Hotell Alexandra Nilsson - Pink nails and coffee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *