Gamex.

YUHU!
Jag har haft en trevlig dag med Oriboo på Kistamässan. Jag är i grund och botten en riktig spelnörd, så den här mässan är verkligen någonting för mig! Vi lekte med Oriboorna i flera timmar. Spelade spelen, dansade, utmanade varandra och andra som var där osv. Den som slår mitt rekord på ett utav spelen vinner en himla snygg keps nämligen! Man har även chans till att vinna en egen Orbioo 🙂

För er som missade mig idag:
Jag kommer att var där några timmar på dagen imorgon också! Mellan ungefär 12-15.00.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *