PHOTOSHOPTIPS: Rundade hörn.

Hey! Ett efterlängtat Photoshoptips! Jag gör alla mina bilder i Photoshop CS6, så hur man gör i t ex Gimp eller något annat program har jag ingen aning om. Jag har för mig att man gör UNGEFÄR likadant i tidigare Photoshop-versioner, men eftersom jag inte längre har kvar dom så kan jag endast visa er i CS6. Prova er fram så är jag säker på att ni kommer att fixa det själva!

Jag är även SJÄLVLÄRD, så det finns säkert ”bättre” eller lättare sätt att göra detta på,
men det här fungerar jättebra för mig, så jag håller mig till det här sättet. 🙂


You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *