Dragqueens!

Kvällens lektion var som väntat galet rolig! Jenny, min hjälte, fixade modell till mig. Så jag slapp ragga upp någon (läs kidnappa) på stan. Hennes pojkvän och hans kompis ställde upp och jag är säker på att dom kommer gå över till att vara dragqueens på heltid nu, för dom blev så himla fina! Haha.

När man sminkar dragqueens finns det ingenting som heter ”less is more” direkt. PÅ MED ALLT och gärna överdrivet mycket. Glitter, fransar, skuggor, läppar, rouge. ALLT. Man skapar en ny undre franskant för att det ska se ut som att ögat är mycket större och sätter lösfransar även där. Vi plastade över deras egna bryn med latex och vax, sen ritade vi dit nya och svarta. Galet, men helt fantastiskt!

Jag valde att sminka i lila och silver, med en matchande peruk till. Mycket tjusigt, eller hur?!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Testade en ny behandling idag.. Alexandra Nilsson - My fav jacket Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *