Middag.

Yuhu. Nu sitter jag på Makeupstudion och väntar på att kvällens lektion ska börja. Utan asiat. BUHU. Jag kommer behöva ta igen den här lektionen vid ett senare tillfälle, när jag har funnit mig en asiat. Himla tokigt! Istället kommer jag öva på olika sminkningar på mig själv den här lektionen. Sånna som jag är osäker på. Det är himla bra att göra det med!

Det fick bli Subway till middag idag. Jag var så hungrig att jag glömde ta en bild innan jag började äta(FY MIG!!) GOD Kalkonmacka! NOMNOMNOM. Och deras kakor skulle jag kunna leva på, dom är så himla goda.

Gillar ni subway? JAG ÄLSKAR MACKOR. Och kakor. Och cola.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Happy birthday Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Beställt en ny spegel! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - 365 days Hedda Dibinger - district môt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *