HAHAHAHAH JAG DÖÖÖÖR.
Jag skrattade mig igenom hela lektionen ikväll. Vi hade manlig grooming, men varken jag eller Jenny fick tag på modell så vi gjorde om varandra till män istället. HERREGUD, vad glad jag är att jag inte föddes till man, jag skulle ju se jätteläskig ut!

Jag tycker det är sjukt obehagligt att jag verkligen ser ut som en man på första bilden och jag älskar hur fundersam Jenny ser ut och hur drogad och lycklig jag ser ut på andra bilden. HAHAHAHAHAHA….. HELT FRUKTANSVÄRT.

TItta och njut, det här är dom fulaste bilderna ni kommer se på mig, någonsin. HAHA.
Vi är tjusiga som män, eller hur?!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Migrän? Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan Alexandra Nilsson - Cosy.. Paulina Danielsson - Tatto inspo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *