Birdie.

HEY!
Nu är jag påväg hem från kvällens lektion. Jenny gjorde mig till en fågel!! Hur fint?! Hon har blivit så himla duktig!

Jag är en sån som har MASSA idéer i huvdet, så alla blandas samtidigt och det blir bara kaos av alltihopa. Och jag är en sån som har bra fantasi och vet PRECIS hur jag vill ha det, men lyckas inte göra det riktigt så. Haha! Förstår ni hur jag menar? Förhoppningsvis så lyckas jag bättre med min fantasisminkning imorgon! Jag ska försöka hålla mig till EN idé.

Kommentarer (1)
  • video magnifiers

    You are looking for for Optelec ClearView 18.5 Inch wide screen LCD Color Auto Focus CCTV at cheaper price. Oh dear, It is a good place and trustable site. Let purchase Optelec ClearView 18.5 Inch vast screen LCD Color Auto Focus CCTV with us and check our best service now,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *