Cocoo.

När jag lade upp klänningen på Blog Awards tidigare idag så kom jag på att jag har glömt att visa smyckena jag hade på mig! Jag hade på mig allt den kvällen förutom halsbandet på första bilden, men även det kommer ifrån Cocoo.se. Jag ÄLSKAR allt. Särskilt pandaringen.

 

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Elin Hagberg - Hemdesigners Caroline Roxy - Clothing collections Caroline Roxy - Contact Sponsored - Like a Halloween Quueen
  • video magnifiers

    Portable video magnifiers, sometimes called mini CCTVs, are pocket-sized electronic devices that can enlarge text and images, sometimes as much as 11 times, giving users instant reading access virtually anywhere. Like CCTVs, video magnifiers use cameras. Some models enable users to capture and save images with a single click

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *