Moodboard.

YUUHU!
Nu sitter jag på golvet framför tvn och kikar på en serie som jag och Jonas har börjat följa. Jag tänker inte avslöja vilken, för varje gång jag säger något om en serie jag tittar på då är det några dumma rackare som avslöjar allt om den. Varför gör man så egentligen? Sjukt elakt!

Anyways, jag håller samtidigt på att knepa ihop en moodboard till kvällens fantasy-sminkning på Makeupstudion. HIMLA SPÄNNANDE. Det gör lite ont i hjärtat att behöva klippa i mina fina tidningar, men det måste göras!

You might also like

Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *