Moodboard.

YUUHU!
Nu sitter jag på golvet framför tvn och kikar på en serie som jag och Jonas har börjat följa. Jag tänker inte avslöja vilken, för varje gång jag säger något om en serie jag tittar på då är det några dumma rackare som avslöjar allt om den. Varför gör man så egentligen? Sjukt elakt!

Anyways, jag håller samtidigt på att knepa ihop en moodboard till kvällens fantasy-sminkning på Makeupstudion. HIMLA SPÄNNANDE. Det gör lite ont i hjärtat att behöva klippa i mina fina tidningar, men det måste göras!

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - My work space

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *