Svar angående min klänning.

MORNIN’
Jag kände att jag behövde väga upp bilderna jag la upp igår med bilder där jag inte ser ut som en hel karl och som inte ser helt fruktansvärda ut. HAHA. Att jag ens la upp dom! Så jag lägger upp lite bilder jag redan lagt upp på min klänning som jag hade på Blog Awards och besvarar samtidigt lite frågor angående den som har kommit in 🙂

1. Vart har du köpt det?
Jag(läs mamma, hon gjorde 99%) sydde den helgen innan 🙂

2. Varför valde du att ha en camo-klänning?
COOLT!!! Det kändes skoj att ha något annorlunda och eget.

3. Kan man få köpa klänningen du hade på Blog awards?
Tyvärr inte, den tar jag med mig i graven. Älskar den!

4. Kan du lägga upp en inlägg på bloggen om hur man kan göra en likadan?
När man syr en klänning så är den 1000000 moment och saker att tänka på och göra. Skulle jag göra ett inlägg om det skulle det först och främst ta hela veckan att göra och sen också fylla hela min blogg.  Den kanske ser väldigt enkel ut, men det ligger en del jobb bakom den. Haha! Gå till en tygaffär och köp mönster på en klänning som du gillar och ett fint tyg istället 🙂 Det finns säkert liknande den jag har!


Kommentarer (1)
  • video magnifiers

    We are proud presenting you Optelec ClearView 18.5 Inch wide screen LCD Color Auto Focus CCTV with excellent delivery, Good quality and believe that might be our prices competitive at the most affordable and reasonable price. We hope you will capitalize on Optelec ClearView 18.5 Inch lcd screen LCD Color Auto Focus CCTV low price offer. Please don’t hesitate to buy with us now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *