Jag har fått äran att lotta ut biljetter till Attitude-mässan i slutet på november! Jag tänkte gå dit, jag vet att Foki kommer vara där och visa upp ”Fokiwa”, jag läste också att Kenza skulle dit.  Dessutom kommer min skola, Makeupstudion också finnas där! GRYM MÄSSA HELT ENKELT.

ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp och ta del av det senaste inom mode och kommande trender.

Som besökare har du möjligheten att under två dagar i november uppleva modevisningar med franska och nordiska designers, bekanta sig med det nyaste inom skönhetsindustrin och mingla med Skandinaviens modeelit. På plats finns även världens äldsta designskola från Paris om du skulle vilja ta steget till att i framtiden bli en modeskapare själv. Se filmen från förra årets mässa här.

Nu kan du vinna biljetter genom att följa tävlingsreglerna nedan
1. Lika ATTITUDE-STHLM på facebook
2. Kommentera på bloggen varför just du ska vinna.
3. Skriv din mailadress så att vi kan kontakta dig om du har vunnit.
4. Vinnarna väljs ut av mig och kontaktas av ATTITUDE-STHLM.

Två lyckliga vinnare vinner 2 biljetter var till ATTITUDE-STHLM 2012, årets modeevent i Skandinavien.

Lycka till!

 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *