Lion.

Vi har som jag skrev i måndags en trend-och fantasivecka på Makeupstudion. När man ska göra en fantasisminkning är det viktigt att man har provat den innan, gärna flera gånger, så att man vet hur man vill ha slutresultatet och exakt i vilken ordning man ska lägga allt. Jag tog mig inte tiden till att göra det med dom tidigare två, därav blev slutresultatet inte det bästa tyvärr. Därför sov jag en timme, sen trotsade jag sjukdomen och ställde mig framför spegeln och började sminka. Min tidigare två fantasisminkningar har varit mera söta och färgglada, därför ville jag med den här sista vara lite galen och göra det ”fulare” och inte så sött. Mer djuriskt och lejonaktigt ( med en leopardväst, haha )

Jag har ännu inte bestämt mig för om jag vill göra ungefär den här sminkningen på måndag, men förbättrad(den här är ganska slarvig), eller om jag ska göra något helt annat. Men jag tyckte faktiskt att den här blev ganska cool med tanke på att det är första gången jag gjorde den och enbart utgick efter min fantasi och inte efter inspirationsbilder. Mitt hår passar bra som lejonman!

 

Fotograf, makeupartist och modell: Jag. 
Haha, ensam är stark! Eller?

Kommentarer (1)
  • handheld magnifier

    We are proud presenting you Optelec ClearView 18.5 Inch wide screen LCD Color Auto Focus CCTV with excellent delivery, Good quality and believe that might be our prices competitive at the most affordable and reasonable price. We hope you will capitalize on Optelec ClearView 18.5 Inch lcd screen LCD Color Auto Focus CCTV low price offer. Please don’t hesitate to buy with us now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *