Caseapp & Stickerapp.

ÅÅH, vilket fantastiskt paket jag fick idag!
Ni har ju sett mina keela-stickers förut (Men då var det gamla headerbilden, nu är det den nya!), och nu kan man också göra iPhone-skal med egna motiv på. SJUKT COOLT. Det finns till iPhone 4, 4s och till iPhone 5! SÅ coola skal, dom passar mig perfekt. Alldeles färgglada och fina! Och jag kommer sätta keela-stickers överallt. Haha.

Kanske är ett Keela-skal och lite stickers bra som en lucka i min julkalender?! Vad tycker ni?
Skal från Caseapp.se och stickers från stickerapp.se. Fantastiskt, och sånt här är helt perfekt att ge någon i julklapp ju!

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef
  • video magnifier

    We are here to serve your needs with the largest selection of products in the largest variety of categories on the web. We comb the web to make sure our prices are the reasonable price, especially SmartView Synergy PI 20 video magnifier with standard control. We stand behind the quality of the products we sell, which is why we provide you with excellent quality for every items on our sites.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *